INFO OVER MIJ

WIE BEN IK?


Mijn naam is Florim van Rijswaard en ik ben geboren in 1970 in Skopje. Dit is de hoofdstad van Macedonië. In 2005 heb ik daar het diploma behaald voor Sportmassage en in 2010 het diploma Fysiotherapie.

In 2011 ben ik begonnen met opleiding voor Shiatsu-therapeut in Nederland en deze heb ik afgerond en uitgebreid tot Manueel Praktizijn. Ik doe nog steeds bijscholingen zowel in Nederland als in het buitenland omdat ik wil blijven groeien in mijn vakgebied. Sinds oktober 2013 heb ik een eigen massagepraktijk, “ShiatsuVan Rijswaard”, met 2 locaties te weten in Sneek en in Leeuwarden. Ik doe mijn werk met plezier en aandacht en voor mij staat het belang van de cliënt voorop. Door aandacht en tijd voor de cliënt te nemen, probeer ik mij te onderscheiden van andere masseurs. In overleg met de cliënt spreek ik af welke behandeling we toe gaan passen, er is namelijk keuze uit verschillende behandelingen. Voor iedere behandeling heb ik diploma’s behaald, vandaar de ruime keuze.

Door cursussen en bijscholingen zowel in Nederland als in het buitenland heb ik een ruime kennis opgebouwd en ook beschik ik over een ruime praktijkervaring omdat ik al lange tijd heb gemasseerd. Door al deze aspecten te combineren en door me 100% in te zetten, behaal ik altijd het gewenste resultaat.
Zie voor mijn aanbod elders op deze site onder diensten, hier worden de verschillende behandelingen uitgelegd.
Ik verwelkom u graag op 1 van de locaties genoemd elders op deze site.
Het intakegesprek is gratis. Als u er dan voor kiest een van de behandelingen te ondergaan kunnen er verdere afspraken worden gemaakt.
Ik ben aangesloten bij de NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten) en bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).Voor de kosten kunt u kijken onder: “Tarieven”. Door alle zorgverzekeraars wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Dit hangt af van uw polisvoorwaarden, of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

nvst-logo-300x83

Shiatsu-vanrijswaard met praktijken in Sneek en Leeuwarden
Meer weten over de massages? Klik op afspraak maken om contact met ons op te nemen.